Το kallipoli.org  προάγει την ευεξία, την υγεία, το ευ ζην, τον ποιοτικό τρόπο ζωής, την προσωπική εξέλιξη, την υλική και πνευματική αφθονία.
Η εμπιστευτικότητα είναι σημαντική για εμάς. Μπορείτε να βασιστείτε σε εμάς για την διατηρήση του απορρήτου των στοιχείων σας και εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τους νόμους περί προστασίας δεδομένων και ιδιωτικού απορρήτου στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Έχετε το δικαίωμα να τροποποιήσετε, να απενεργοποιήσετε την εγγραφή δεδομένων σας ή να αφαιρέσετε τα δεδομένα σας από τη βάση δεδομένων μας οποιαδήποτε στιγμή επικοινωνώντας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διεύθυνσεις info@kallipoli.org  &  surfersforlife@gmail.com

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας χωρίς να μας προσφέρετε ή εμείς να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα.
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ
Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας προσφέρετε εθελοντικά ενώ χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, για παράδειγμα, μέσω των επικοινωνιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και των εντύπων μας. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για την επικοινωνία μεταξύ μας.
Τα δεδομένα που διατηρούμε ενδέχεται να περιλαμβάνουν ορισμένα ή όλα από τα παρακάτω: στοιχεία επικοινωνίας, εθνικότητα, γλώσσα, εικόνες και φύλο. Επιπλέον, διατηρούμε μαζί σας ιστορικό επικοινωνίας.
ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ
Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται σε μια ασφαλή και εμπιστευτική βάση δεδομένων, η οποία είναι προσβάσιμη μόνο από μέλη της ομάδας διαχείρισης.
Παρέχοντας τις προσωπικές πληροφορες σας, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με υπηρεσίες, νέα ή προιοντα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν και να σας παρέχουμε άλλα στοιχεία μάρκετινγκ, όπως ειδήσεις και προσκλήσεις σε εκδηλώσεις.
ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ
Έχετε το δικαίωμα να αποκτήσετε πρόσβαση στο αρχείο δεδομένων σας, να αμφισβητήσετε τα δεδομένα που διατηρούμε για εσάς και να τα διαγράψετε, να διορθώσετε ή να τροποποιήσετε τα δεδομένα. Κατόπιν γραπτού αιτήματος, θα σας παράσχουμε ένα αναγνωρίσιμο αντίγραφο του αρχείου δεδομένων σας, αν και μπορεί να χρειαστούμε την απόδειξη της ταυτότητάς σας και 10 εργάσιμες ημέρες για την διαγραγή των δεδομένων.

Έχετε το δικαίωμα να τροποποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εγγραφή δεδομένων σας ή να διαγράψετε τα δεδομένα σας ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις διεύθυνσεις info@kallipoli.org  &  surfersforlife@gmail.com

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΑΣ
Μπορείτε να ζητήσετε να διαγράψουμε ανά πάσα στιγμή όλα τα δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Μόλις διαγραφούν τα δεδομένα σας, δεν έχουμε πλέον αρχείο σας. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα επικοινωνήσουμε ξανά στο μέλλον μέσω δημόσιων πηγών δεδομένων.
Μπορεί να χρειαστούν μέχρι και δέκα εργάσιμες ημέρες για να διαγραφούν τα δεδομένα σας.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα στην ασφαλή, άκρως εμπιστευτική βάση δεδομένων μας, την οποία μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο η ομάδα διαχείρισης μας. Όλοι οι υπάλληλοί μας που έχουν πρόσβαση και σχετίζονται με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, υποχρεούνται να σέβονται την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων.
Διασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα δεν θα αποκαλυφθούν σε κρατικά ιδρύματα και αρχές, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο ή από άλλους κανονισμούς.
Δεν θα στείλουμε ποτέ ανεπιθύμητα μηνύματα που θα σας ζητήσουν να αποκαλύψετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας ή άλλα στοιχεία ασφαλείας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ / ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
To website μας δεν θα παρέχει ποτέ προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός αν αυτό απαιτείται από το νόμο ή για τη δική σας ασφάλεια.
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ
Όλες οι πληροφορίες και τα πνευματικά δικαιώματα που ενσωματώνονται στην ιστοσελίδα μας είναι ιδιοκτησία του οργανισμού Kέντρο Ευ Ζην Villa Joya AMKE και απαγορεύεται η μη εξουσιοδοτημένη αναπαραγωγή.
Χρησιμοποιούμε εύλογη μέριμνα για την κατάρτιση των πληροφοριών που βρίσκονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Ωστόσο, μπορoύν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και θα πρέπει να αναζητήσετε οδηγίες πριν στηριχτείτε σε αυτά. Δεν παρέχουμε καμία εξουσιοδότηση ή εγγύηση σχετικά με την πληρότητα ή την ακρίβεια αυτών των πληροφοριών και αποποιούμαστε κάθε ευθύνη που απορρέει από τη χρήση τους. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε ότι οι πληροφορίες που περιέχονται ενδέχεται να είναι ελλιπείς ή ανακριβείς. Συμφωνείτε αμετάκλητα ότι τα ελληνικά δικαστήρια έχουν αποκλειστική αρμοδιότητα να εκδικάζουν κάθε αγωγή, ενέργεια ή διαδικασία ή / και να διευθετήσουν τυχόν διαφορές που προκύπτουν από ή σε σχέση με τον παρόντα ιστότοπο και για το σκοπό αυτό κάθε συμβαλλόμενο μέρος υποβάλλει αμετάκλητα στη δικαιοδοσία των ελληνικών δικαστηρίων βάσει του ελληνικού νόμου.
Ο ιστότοπός μας δεν επιτρέπει στους επισκέπτες μας να επικοινωνούν με άλλους επισκέπτες ή να δημοσιεύουν πληροφορίες που πρέπει να έχουν πρόσβαση άλλοι.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η οργανισμός μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να τροποποιήσει την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ανά πάσα στιγμή και για οποιονδήποτε λόγο, εφόσον επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.